Adidas.be

Adidas.be sport kleding

Adidas is inmiddels niet meer weg te denken uit de wereldwijde fashion wereld. De multinational is opgericht in 1949 in het Duitse Herzogenaurach. Het merk Adidas ontwerpt en produceert schoenen, kleding en accessoires. De multinational is zo groot dat het zelfs de grootste fabrikant van sportkleding is in héél Europa. Alsof dat nog niet genoeg is, is het bedrijf ook nog de op één naar grootste sportkleding fabrikant ter wereld.

De missie van Adidas

Tegenwoordig is alles wat we doen geworteld aan het leven met sport. Sport is namelijk een steeds belangrijker aspect in het leven van de internationale bevolking. Dit kun je direct zien zowel op als naast het speelveld. Sport is belangrijk in elke cultuur en samenleving en zorgt voor gezondheid, wat op zijn manier weer zorgt voor geluk. Sport is hierdoor voor Adidas ook het geluk naar hun succes. De uitvoering van Adidas: 'Own the Game' geeft direct de mensen en de cultuur van het bedrijf weer. Deze zorgen er namelijk voor dat er identiteit tot leven wordt gebracht, die bepaald wordt door hun doel, hun missie en de houding. 

Het doel van Adidas is: 'door sport hebben we de kracht om levens te veranderen'. Dit bepaalt direct de manier hoe Adidas hun bedrijf runt en hoe ze samenwerken met hun partners. De manier hoe ze hun producten maken, maar ook hoe ze omgaan met de consumenten. Het bedrijf streeft ernaar om de grenzen van de mogelijkheden van de mensen te verleggen. Om sport samen te brengen met de mens en ze samen te verenigen en om de wereld duurzamer te maken. 

Je weet vast wel dat atleten geen genoegen nemen met een gemiddelde daad, dat doen ze bij Adidas ook niet. Het merk heeft een belangrijke missie: 'Het beste sportmerk ter wereld zijn en blijven'. Dagelijks werken er ontelbaar veel mensen om de werelds beste sportproducten te creëren, produceren en te verkopen. Bij het bedrijf vinden ze het ook belangrijk dat de consument kan genieten van de beste service en de beste consumentenervaring. Dit alles biedt het bedrijf de consument aan op een duurzame manier. Met deze missies is Adidas een inclusieve, duurzame en geloofwaardige leider in de grootste sportbranche ter wereld. 

Adidas, het merk voor elke sport

Adidas biedt de consument een enorm aanbod work-out kleding aan voor allerlei types sporters. Het biedt kleding aan voor creators die ervan houden om de boel op te schudden. Creators die bekend staan om verwachtingen te tarten, de regels te breken, om hierna weer nieuwe regels te verzinnen en ze weer te breken. Adidas voorziet gehele teams van sportkleding, maar ook de individuele spelers. Op deze manier kan elke speler zich voorbereiden op een wedstrijd of een work-out. De sportswear van Adidas is gecreeerd om gefocust te blijven en om de sporter over de eindstreep te krijgen. Het helpt de sporter om de wedstrijd te winnen of om succesvol zijn work-out te voltooien. 

De ontworpen collecties van Adidas zorgen ervoor dat de grenzen tussen high fashion en high performance vervaagd worden. Wat dacht je van hun samenwerking met Stella McCartney. Deze athletische kledinglijn is ontworpen zodat jij in de sportschool, maar ook buiten de sportschool er geweldig uit ziet. Het bedrijf heeft enorm veel collecties, waardoor elke consument zijn eigen stijl kan creëren. Kies voor mooie lifestyle-items uit de Adidas Originals Collectie of kies voor een collectie die ontwerpen is door Stan Smith of Superstar. 

 

Ben jij op zoek naar een mooi Adidas item? Neem dan snel een kijkje op de webshop van het merk. Naast de offline winkels heeft het bedrijf namelijk ook een zeer uitgebreide webshop, waar jij op je gemak de allertofste items kunt scoren. 


Adidas.be Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Adidas.be.

Bezoek Adidas.be

Schrijf een review