VanHaren.be

VanHaren voor schoenen

VanHaren is de ideale winkel wanneer jij op zoek bent naar nieuwe schoenen. Je kunt er namelijk voor het gehele gezin terecht voor nieuwe schoenen. Het leuke hieraan is dat de schoenen van een goede kwaliteit zijn tegen een leuke prijs. Hierdoor zijn de schoenen bij van Haren geschikt voor ieder budget. Door het ruime assortiment ben je er daarnaast ook van verzekerd dat het gehele gezin een leuke schoen kan vinden naar zijn of haar eigen persoonlijke smaak. Wil je jouw look helemaal compleet maken, dan kun je bij VanHaren ook shoppen voor leuke accessoires, tassen en andere must haves. 

Schoenen voor het gehele gezin

VanHaren is niet voor niets al 90 jaar een toonaangevend schoenenmerk in de Benelux. De winkelketen weet namelijk als geen ander wat de laatste schoenentrends zijn voor zowel jong als oud. Het voordeel hiervan is dat je altijd kunt slagen voor het gehele gezin en je niet naar meerdere schoenenwinkels hoeft te gaan. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar stoere boots of een chique pump en het maakt niet uit of je nu kleine of grote voeten hebt, bij vanHaren ben je ervan verzekerd dat er voldoende keuze is voor ieder wat wils. 

VanHaren schoenen online

Shoppen in het centrum is natuurlijk leuk, maar je bent wel afhankelijk van de openingstijden van de winkel. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet eens meer de winkel uit wanneer je wilt shoppen bij vanHaren. Je kunt namelijk 24/7 shoppen op de overzichtelijke webshop van de schoenenwinkel. De schoenen worden gratis aan huis bezorgd binnen een mum van tijd. Zijn de schoenen toch niet wat je ervan verwacht had, dan kun je ze ook gemakkelijk weer terugsturen. Op deze manier ben jij ervan verzekerd dat je alleen de leukste schoenen koopt. 

De geschiedenis van de schoenenwinkel

VanHaren is een schoenenwinkel die zijn oorsprong kent in het Nederlandse Rotterdam. Sinds de opening van de eerste winkel, ruim 90 jaar geleden, is het bedrijf al direct een succes. De eerste winkel werd geopend in 1929 door Ivo van Haren. In deze tijd was er een crisis gaande, waardoor het niet erg gewoon was dat mensen een winkel startte. Ivo van Haren liet zich hier niet door afschrikken, hij had namelijk een droom. Zijn droom was dat iedereen kwalitatieve en mooie schoenen kon dragen tegen een scherpe prijs. Hij werkte daarom erg hard en bedacht unieke en slimme winkeloplossingen. Het belangrijkste motto van Ivo van Haren was dat er gewerkt werd voor de klant en dat iedereen bij vanHaren behandeld werd als familie. 

Succes na succes

In het jaar 1939 beleefde de winkelketen een enorme groei. In dit jaar kocht VanHaren namelijk in Waalwijk één van de grootste Nederlandse leerlooierijen.Daarnaast kwamen er in de jaren erna ook steeds meer winkels bij. In het jaar 1965 overleed Ivo VanHaren en werd het bedrijf overgenomen door zijn twee zonen. De successen voor het bedrijf bleven omhoogschieten en er kwamen steeds meer bedrijven bij. In het jaar 1985 besloten beide zoons om het bedrijf te verkopen aan het Duitse schoenenbedrijf Deichmann. Laatstgenoemde is het grootste schoenenbedrijf van heel Europa. VanHaren bleef bestaan onder zijn huidige naam, maar werd een dochteronderneming van Deichmann. 

Inmiddels staat het bedrijf nog steeds bekend als één van de grootste schoenenwinkels van de Benelux. Momenteel heeft het bedrijf maar liefst 143 vestigingen in Nederland. Daarnaast hebben ze hun inmiddels ook al een flink aantal winkels in België geopend. Naast het succes van de winkels in België heeft het bedrijf ook een succesvolle webshop wat een walhalla is voor schoenenliefhebbers. 


VanHaren.be Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over VanHaren.be.

Bezoek VanHaren.be

Schrijf een review